گزارش عملکرد وزارت خارجه در دولت سیزدهم از زبان کنعانی ناتو از آماده باش بیش از ۵۰۰ هزار سرباز تحت نظارت این ائتلاف خبرداد وزیر کشور برای شرکت در کنفرانس مواد مخدر وارد عراق شد نگرانی اسرائیل از حمله بعدی حوثی‌ها کاخ سفید: بایدن دوره ریاست جمهوری خود را کامل خواهد کرد حمله اسرائیل به مناطق جنوبی لبنان (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش رهبران جهان به انصراف بایدن از انتخابات آمریکا هریس پس از انصراف بایدن: ترامپ را شکست می‌دهم پزشکیان: تحریم‌کنندگان مردم ایران به دشمن ایران سلاح شیمیایی می‌دادند واکنش اوباما به انصراف بایدن از انتخابات آمریکا تغییر ساعت کاری ادارات سنندج و استان کردستان از فردا دوشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۳) درخواست جمهوری‌خواهان از بایدن برای استعفا از ریاست‌جمهوری نتانیاهو با بایدن در آمریکا دیدار می کند چه کسی جایگزین بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود + لیست گزینه های احتمالی واکنش ترامپ به انصراف بایدن از انتخابات آمریکا آغاز مذاکرات آتش‌بس غزه از پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) بایدن از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انصراف داد + تصویر تداوم حملات موشکی-پهپادی حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی (۳۱ تیر ۱۴۰۳) محبوبیت ترامپ بعد از سوءقصد نافرجام افزایش یافت حمله ارتش رژیم صهیونیستی به برج دیده‌بانی ارتش لبنان | ۲ نظامی لبنانی زخمی شدند (۳۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بلینکن: حمله به رفح امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد

  • کد خبر: ۲۱۸۴۶۷
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵
بلینکن: حمله به رفح امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد
وزیر خارجه آمریکا با هشدار درباره پیامدهای تجاوز رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه گفت که این کشور به شدت درگیر مذاکرات آتش بس غزه در دوحه پایتخت قطر است و اختلاف نظرهای خیلی کمی باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر خارجه آمریکا امروز جمعه در جریان سفر به سرزمین‌های اشغالی اظهار داشت: عملیات زمینی بزرگ در رفح جان غیرنظامیان و امنیت اسرائیل را به خطر می‌اندازد. در این خصوص هفته آینده با مقام‌های اسرائیلی گفتگو می‌کنیم.

وی پیش از ترک تل آویو، تاکید کرد که تجاوز به رفح خطر انزوای اسرائیل در جهان را به همراه دارد.

این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اصرار دارد که اسرائیل با حمایت آمریکا یا بدون حمایت آمریکا به این شهر در جنوب غزه حمله خواهد کرد.

بلینکن همچنین با توجه به مشکلات مردم غزه در دریافت کمک‌ها به علت سنگ اندازی رژیم صهیونیستی، تصریح کرد که ضرورت افزایش و تداوم کمک‌های بشردوستانه به غزه مورد بحث قرار گرفت در حالی که این کمک‌ها کافی نیست.

وی در مورد پذیرفته نشدن قطعنامه جانبدارانه آمریکا در مورد آتش بس غزه در شورای امنیت سازمان ملل، مدعی شد که این قطعنامه به طرز خودخواهانه‌ای از سوی چین و روسیه وتو شد. در حالی که ایالات متحده برای حمایت از رژیم صهیونیستی پیش از این سه بار قطعنامه مورد تایید همه کشورها در شورای امنیت را وتو کرده بود.

این هفتمین سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به شمار می‌رود. پیش از این رسانه‌های رژیم صهیونیستی از اختلاف بین آمریکا و اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه خبر داده بودند.

بلینکن پیش از این به عربستان و مصر رفت و با مقامات این دو کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. تحولات غزه محور مذاکرات و رایزنی وزیر خارجه آمریکا در دیدار با مقامات این کشورها عنوان شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->